Charmante vakantiehuisjes

Charmante vakantiehuisjes in de Périgord Noir

 

La Burague bestaat uit een landhuis dat plaats biedt aan 25 personen en is opgedeeld in 2 vakantiehuisjes met elk 3 kamers en een vakantiehuis met 5 kamers (waarvan één kamer geschikt is voor personen met een handicap). Het omvat ook een schuur met 2 kamers. La Burague ligt op een terrein van een halve hectare en beschikt over een groot zwembad.

Het landgoed la Burague

La Burague bestaat uit 3 onafhankelijke vakantiehuisjes, geschikt voor het onthaal van maximaal 19 personen: een landhuis (chartreuse*) uit de 18e eeuw, opgedeeld in 1 vakantiehuisjes met elk 3 kamers en een vakantiehuis met 5 kamers (waarvan een kamer geschikt is voor personen met een mobiliteitsbeperking), en een als vakantiehuis ingerichte schuur met 2 kamers. Heel het complex omvat 10 kamers en 9 badkamers.

Het gemeenschappelijke grote overloopzwembad biedt een ongestoord uitzicht op de velden en zacht glooiende valleien van de Dordogne. We stellen alles in het werk om je verblijf onvergetelijk te maken: in alle rust, maar tegelijk op drie minuten met de fiets van het dorp. En natuurlijk in het hartje van de Périgord Noir, op 12 km van Sarlat.

Dit charmante landgoed uit de 18e eeuw in de vorm van een └────┘ beschikt over twee verdiepingen met uitzonderlijke ruimtes: plafonds van 4 meter hoog op het gelijkvloers, plafonds tot acht meter hoog op de eerste verdieping. De muren van 70 cm dik en ruime kamers garanderen in de zomer een natuurlijke ventilatie van het landhuis. In het tussenseizoen wordt een comfortabele temperatuur behouden dankzij de verwarming op hout en de plaatselijke verwarmingstoestellen.

* In het Zuidwesten van Frankrijk noemt men een chartreuse een lang en laag landhuis, gekenmerkt door bijzondere architecturale motieven.

 

Vakantiehuis Dordogne

Het vakantiehuis Dordogne biedt plaats aan maximum 9 personen. Het beschikt over 5 kamers, 4 op de verdieping (Sarlat, Domme, Périgueux en Bergerac), elk ervan geschikt voor twee personen en met een eigen badkamer. De kamer Brantôme op het gelijkvloers is geschikt voor personen met een handicap of mobiliteitsbeperking en beschikt over een aangepaste badkamer. Privétuin.

200 m²

 

Vakantiehuis Grottes du Périgord

Het vakantiehuis Grottes du Périgord bevindt zich aan de andere kant van het landhuis en is geschikt voor 7 personen. Het bevat een kamer op het gelijkvloers, Rouffignac, en twee kamers op de eerste verdieping: Lascaux, met de meest symbolische naam, en de kamer Pech Merle. Het beschikt ook over de gewelfde kelder Les Eyzies, zonder twijfel het oudste gedeelte van La Burague. Privétuin.

180 m²

Vakantiehuis Jardins du Périgord

en_GB
Powered by TranslatePress